Advertisement

Izmire Meteor Mu Düştü - Jkpiorcdb80arm : Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı.

Izmire Meteor Mu Düştü - Jkpiorcdb80arm : Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı.. Hasan ali dal, 'i̇zmir ve çevresine düşen meteorun olduğu videolarla ilgili konuştu ve gök taşının yeryüzüne inmediğini ve gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. Türkiye'de saat 01:45 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. İzmir'e meteor mu düştü ? Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine. İzmir'e meteor mu düştü ?

Binlerce kişi i̇zmir'e meteor düştüğünü dair görüntüleri hızla paylaşmaya başlarken vatandaşlar, i̇zmir'e meteor mu düştü? Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor. İzmir'de vatandaşların çekip sosyal medyaya yüklediği görüntüler meteor mu düştü dedirtti. Alevlerin arasında kalan vatandaşların acı çığlığı!

At3ktjksnqkpm
At3ktjksnqkpm from www.sonmuhur.com
Peki, meteor düşmesi son dakika! Meri temmuz 31, 2021 okuma süresi: Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor. Ne düştüğünü bilmiyoruz, meteor mu, göktaşı mı düştü bilmiyoruz. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İzmir'e meteor mu düştü ? Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor.

Bu ışığı çevre mahallelerimiz olan kemer.

İzmir'de vatandaşların çekip sosyal medyaya yüklediği görüntüler meteor mu düştü dedirtti. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor. Meteorun düştüğüne dair video az önce yayınlandı. Dün gece saatlerinde i̇zmir meteor düştü iddiası herkesi şoke etti. Peki, i̇zmir'e meteor mu düştü mü? Meteor nereye, hangi bölgeye düştü? Peki, meteor düşmesi son dakika! 31 temmuz da i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. Bu bölgede insan eli ile bir yangın çıkması mümkün değil. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Görüntülerde bir cismin i̇zmir üzerinden atmosfere girdiği görülüyor. Ancak perseid meteor yağmuru etkisini devam ettiriyor ve 20 ağustos tarihine.

31 temmuz 2021 cumartesi saat: Ancak perseid meteor yağmuru etkisini devam ettiriyor ve 20 ağustos tarihine. Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Hasan ali dal, 'i̇zmir ve çevresine düşen meteorun olduğu videolarla ilgili konuştu ve gök taşının yeryüzüne inmediğini ve gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. Meteorun düştüğüne dair video az önce yayınlandı.

Edicsf Bhqgyqm
Edicsf Bhqgyqm from pbs.twimg.com
Sitene ekle etiketler izmir meteor. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor. 31 temmuz 2021 cumartesi saat: Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Peki, meteor düşmesi son dakika! Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair. İzmir'den görülen gök taşının yeryüzüne inmediğini vurgulayan dal, gökyüzünde parçalandığını dile getirdi.

Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor.

İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Peki, meteor düşmesi son dakika! Sosyal medya iddia sonrası adata yıkıldı günlük burç yorumları 31 temmuz 2021 cumartesi | aslan burcu, içinizde tuttuğunuz hislerinizi açıklamanızın vakti geldi! Hasan ali dal ise olayın perseid meteor yağmurundan bir parça olduğunu belirterek 24 temmuz'da başlayan perseid meteor yağmuru 24 ağustos'a kadar devam edecek.önümüzdeki günlerde bu sayı artacak dedi. İzmir'e dün gece saat 02.00 sularında meteor düştüğü iddia edildi. Meteorun düştüğüne dair video az önce yayınlandı. İzmir'de vatandaşların çekip sosyal medyaya yüklediği görüntüler meteor mu düştü dedirtti. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Meteor düşmesi sonucu ne olur? Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. İzmir'e meteor mu düştü ? Ege üniversitesi gözlemevi müdürü doç.

Ege üniversitesi gözlemevi müdürü doç. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor.

Fry5ymtyhdq2m
Fry5ymtyhdq2m from cdn.yeniakit.com.tr
Arkadaşlar, şu an neye üzüleceğimizi, neye kızacağımızı bilmiyorum. Meri temmuz 31, 2021 okuma süresi: İzmir'e meteor mu düştü ? İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı. Görüntülerde bir cismin i̇zmir üzerinden atmosfere girdiği görülüyor. Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor.

Dün gece saatlerinde i̇zmir meteor düştü iddiası herkesi şoke etti.

Ancak perseid meteor yağmuru etkisini devam ettiriyor ve 20 ağustos tarihine. Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Arkadaşlar, şu an neye üzüleceğimizi, neye kızacağımızı bilmiyorum. Peki, i̇zmir'e meteor mu düştü mü? İzmir'e meteor mu düştü ? Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Dünyanın sonu mu geliyor ? Sitene ekle etiketler izmir meteor. Binlerce kişi i̇zmir'e meteor düştüğünü dair görüntüleri hızla paylaşmaya başlarken vatandaşlar, i̇zmir'e meteor mu düştü? Meteor nereye, hangi bölgeye düştü? Görüntülerde bir cismin i̇zmir üzerinden atmosfere girdiği görülüyor. Bu ışığı çevre mahallelerimiz olan kemer. Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor.

Posting Komentar

0 Komentar